Descoperă noul Rainbow SRX

Fara sac de praf Fără sac de praf

Elimină mirosurile neplăcute

Purificator de aer certificat

Prietenos cu mediul

Filtrare pe bază de apă

Reduce alergenii

  • Praful ud nu poate zbura.

Rainbow folosește cel mai puternic element al Mamei Natura, apa, pentru a prinde murdăria și mirosurile, returnând doar aer curat în mod natural, spălat cu apă în mediul dvs. de acasă.

  • De douã ori mai curat

Acest sistem unic de filtrare a apei captează murdăria tipică de uz casnic, în timp ce particulele microscopice rămase sunt captate de sistemul nostru de filtrare a neutralizatorului HEPA. Această combinație de filtrare în două etape îndepărtează aproape 100% din murdărie și contaminanți din casa ta.

  • Motorul HURRICANE®

Alimentat de tehnologia cu reluctanță comutată, puternicul nostru motor Hurricane® are forța de a face față celor mai dificile lucrări de curățare și oferă o durată de viață nedeterminată a motorului.

  • Puterea și controlul la vârful degetelor

Am plasat cu grijă comenzile într-un mâner ergonomic, permițând controlul precis asupra accesoriilor alimentate.

  • Conectare rapidã

Schimbarea baghetelor și instrumentelor pentru diferite locuri de muncă este foarte rapidă.

  • Usor de manevrat

Rainbow te urmărește din cameră în cameră pe caruciorul său ușor de manevrat. O bară de protecție cauciucată vă protejează pereții și mobilierul.

  • Iluminare LED

Iluminează calea din față, asigurându-vă că nu veți pierde niciodată un loc.

  • Curățarea din perete în perete

Murdăria, părul de animale de companie și firimiturile dispar în puternica perie rotativă a Power Nozzle.

Programează un test de 1 oră și primești -50% la Rainmate și bonus client achiziție + rate fără dobândă

Solicită o demonstrație!

CUM CUMPERI RAINBOW?

Simplu: printr-o prezentare la tine acasă. În mai puțin de o oră, un reprezentant Rainbow îți va arăta aplicat fiecare funcție a sistemului RAINBOW și va veni de asemenea cu sfaturi personalizate pentru curățenia din casa ta.

Această demonstrație se efectuează fără obligativitatea de a cumpăra produsul.

Accesoriile standard incluse

Peria de praf

Se folosește pentru a aspira praful de pe mobilă, geamuri, pervaze, jaluzele, plante de casă, ecrane, cărți, etc. Înlocuiește cârpa de praf. Datorită faptului că este din păr de cămilă, nu electrizează și nu reține mirosurile.

Peria pentru podele și pereți

Folosită pentru suprafețe dure cum ar fi parchet, gresie, linoleum, tavan și pereți, peria îndepărtează într-un mod eficient praful și mizeria, fiind din păr de cămilă și cu fante pentru curgerea de aer.

Peria pentru perdele și tapițerie

Mizeria adânc încorporată poate reduce viața și vibrația țesăturii. Instrumentul de tapițerie Rainbow elimină în mod eficient murdăria din mobilierul tapițat.

Accesoriul pentru colțuri

Datorită fantelor pentru curgerea de aer pe care le are, curăță eficient în spațiile înguste cum ar fi între pernele canapelei, sub calorifer, de-a lungul marginilor podelei, etc.

Instrument de curățare a spațiului limitat și instrument de umflare

Pentru curățarea detaliată a zonelor extrem de dificil de accesat, utilizați produsul de curățare pentru spații înguste. Instrumentul de umflare Rainbow funcționează excelent pentru umflarea rapidă a saltelelor de aer și a altor jucării gonflabile.

Instrument pentru îngrijirea animalelor de companie

Curățați-vă și îngrijiți-vă prietenul cu blană preferat cu acest atașament ușor de utilizat.

Accesoriu pentru pete

Petele persistente de pe tapițerie, saltele sau covor pot fi spălate cu ușurință de această paletă pe care o avem mereu la îndemână.

Sacul pentru aerisit

Acest sac poate fi folosit pentru împrospătarea aerului din perne, pilote și jucării de pluș. Folosind saci special pentru vidat, Rainbow te ajută să păstrezi lucrurile pe timpul verii.

Curățitor bobine frigidere

Bobinele de răcire ale frigiderului atrag praful și firimiturile și pot deveni mai puțin eficiente din punct de vedere energetic atunci când sunt acoperite de murdărie. Datorită designului său subțire, poate fi ușor utilizat pentru a curăța sub mașina de spălat sau uscător și pentru a aspira bobinele de răcire vizibile ale frigiderului. Îl puteți folosi chiar și pentru a curăța locurile greu accesibile din casa dvs. sau chiar mașina.

Electrobătătorul Power Nozzle

Electrobătătorul este un accesoriu foarte ușor de folosit pentru a elimina praful, bacteriile și acarienii din profunzimea covoarelor, mochetelor și a saltelelor.

Certificate

Certificat Asthma & Allergy Friendly™

Certificatul de la Fundația Americană de Astm și Alergii este cu adevărat o dovadă că Rainbow contribuie la crearea unui mediu curat și sănătos.

Certificat AHAM

Asociația producătorilor de electrocasnice certifică faptul că Rainbow purifică aerul din casă.

Certificat Carpet and Rug Institute

Certificatul CRI atestă că bătătorul nostru este prietenos cu orice covor sau mochetă și nu scămoșează.

Accesorii Opționale, Esențe, Soluții de Curățare